شما می دانید چرا پایگاه خبر رسانی فراکسیون خطا امام(ره) مجلس شورای اسلامی فیلتر شده است؟
شاید:
1. مطالبش غیر اخلاقی شده است!!
2. از عوامل فتنه شده است!!
3.نمایندگانش وابسته به بیگانه شده اند!!
4.فراکسیون ، خط امام را دنبال نمی کند!!
5.مجلس در رأس امور نیست!!
6.نظم مجلس را به هم زده است!!
7. گرایش فراکسیون و اعضا اصلاح طلب دارد!!
تحت شعاع قراردادن جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام، گویا در دستور کار روزگذشته دولت بود. چراکه به یک باره هم محموداحمدی نژاد و هم میرتاج الدینی، معاون پارلمانی دولت، در اظهار نظرهای جداگانه ای کوشیدند تا به نحوی عملکرد این نهاد را زیر سوال ببرند.
محمود احمدی نژاد در اظهاراتی جهت دار گفت: «اینکه با قانون عادی اختیارات قوه مجریه و رئیس جمهور را کاهش داده و از طریق مجمع تشخیص مصلحت در واقع قانون اساسی تغییر یابد، مسیر درستی نیست و خلا ف قانون اساسی است، ضمن اینکه آثار اجرایی آن هم منفی خواهد بود.»
احمدی نژاد همچنین با صراحت اعلا م کرد: «فکر می کنم مجمع تشخیص مصلحت نظام جایی نیست که بخواهد دائما قانون اساسی را تغییر دهد چراکه در این صورت نیاز به قانون اساسی نخواهیم داشت».
خبری هم از معاون پارلمانی دولت روی خبرگزاری ها قرار گرفت که درآن اعلا م شده بود: «مصوبات ارسال شده به مجمع تشخیص مصلحت نظام مخالف اصول قانون اساسی است که البته نمایندگان باید جایی روی مصوبه خود اصرار کنند که نهایتا یک مصلحت عامه ای در مورد آن باشد.»
البته، اختلا ف دیدگاه دولت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، تنها به این اظهار نظرها، بسنده نمی شود و عدم حضور احمدی نژاد از اوایل سال گذشته تا به امروز در جلسات این مجمع، خود نمایان گر بسیاری از مسائل فی مابین، حداقل بین قوه مجریه و مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
اما اظهار نظر اخیر محموداحمدی نژاد به عنوان رئیس دولت، در خصوص جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام در حالی مطرح می شود که طبق اصل 122قانون اساسی،«مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تشخیص مصلحت در مواردی که مصوبه مجلس شورای اسلا می را شورای نگهبان خلا ف موازین شرع یا قانون اساسی بداند و مجلس با درنظرگرفتن مصلحت نظام نظر شورای نگهبان را تامین نکند و مشاوره در اموری که رهبری به آن ارجاع می دهد و سایر وظایفی که در این قانون ذکر شده است به دستور رهبری تشکیل می شود. اعضای ثابت و متغیر این مجمع را مقام رهبری تعیین می نماید. مقررات مربوط به مجمع توسط خود اعضا» تهیه و تصویب و به تایید مقام رهبری خواهد رسید.»
براین اساس، این سوال مطرح است که اگر نمایندگان مردم و منتخبان خانه ملت به هر دلیلی بر مصوبه بازگشتی از شورای نگهبان، اصرار بورزند و این مصوبه برای تعیین تکلیف نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود، آیا خلا ف قانون ساسی است؟آ یا این مسیر تصویب قانون عینا در قانون اساسی پیش بینی نشده است؟
به عبارت دیگر بر فرض که سخن دولت درست باشد اما به هر حال مجلس آن را نمی پسندد و مصلحت نمی داند و حق قانونی مجلس هم است که آن را به مجمع تشخیص مصلحت بفرستد پس کجای آن خلا ف قانون اساسی است اتفاقا همه بحث این است جائی که خلا ف شرع و خلاف قانون اساسی تصور می شود اما نمایندگان مصلحت می دانند و مجمع تشخیص آن را تائید می کند یک روال منطبق با قانون اساسی است.
با این تفاسیر این شائبه در خصوص اظهارات دولت علیه مجمع تشخیص مصلحت نظام وجود دارد که این عقیده در بین منتقدان دولت وجود دارد که هرگاه برخی دولتمردان عملکرد نهادی را باب میل و در مسیر خود نمی بینند، می کوشند با اظهار نظرهایی جایگاه آن را تضعیف کنند. سخن از در راس امور نبودن مجلس از جمله نمونه هایی است که می توان برای این استدلا ل منتقدان دولت به آن اشاره کرد.
لذا تصور می شود، انتقادات برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خود عاملی است تا دولت با اظهارنظرهای پی درپی اعضایش، علیه این نهاد سخنانی مطرح کنند.
آیا بهتر نیست، دولت به جای انتقاد از مسیر قانون گذاری کشور، تلا ش بیشتری برای اجرای کامل قوانین که وظیفه اصلی دولت است صورت دهد؟
آینده نیوز: سایت خبر نوشت، درست ساعاتی بعد از این که مطلب دیروزم را با عنوان «طلوع آفتاب به افق وزیر راه» در دفتر سایت و روزنامه نوشتم و به خانه رفتم، یک فروند هواپیمای بوئینگ 727هما که از تهران به مقصد ارومیه پرواز کرده بود، نزدیک دریاچه ارومیه سقوط کرد.
از آنجایی که اینجا ایران است (و از همانجای قبلی) طبیعی است که بنده به عنوان کماطلاعترین شخص از موضوع، بیشترین اظهارنظر را صادر نمایم.
1- سقوط هواپیمای مذکور نشان میدهد فتنه جدیدی در راه است وگرنه چطور ممکن است یک هواپیمای غیرروسی سقوط کند.
2- خوشبختانه فتنهگران جدید به کار خود وارد نیستند، چرا که چند نفر از حادثه مذکور جان بهدر بردهاند. این نیز برخلاف روال معمول سقوط در ایران است.
3- طبق اعلام مسئولان ذیربط، سقوط مذکور به خاطر خطای انسانی و اشتباه خلبان نبوده در حالی که همیشه تقصیر اصلی سقوط را به گردن خلبان میاندازند.
4- گفته میشود احتمالاً مسئولان نیز از سقوط هواپیمای مذکور متعجب شدهاند و گفتهاند: اساساً احتمال سقوط این هواپیما صفر بوده است. ما کلاً صندلیها و تزئینات داخلی را تغییر داده بودیم. در چنین حالتی امکان ندارد بال هواپیما کنده شود، آن هم در صورتی که بالها را با بهترین چسب دوقلوی چینی چسبانده بودیم.
5- برخی از ناآگاهان نیز گفتهاند اوضاع و احوال هواپیماهای وزارتخانهای که وزیرش ساعت 6 صبح در ظلمات تاریکی چراغها را خاموش میکند و پردهها را کنار میزند تا در جلسه مدیران از نور روز (!) استفاده کنند، طبیعتاً باید بهتر از این باشد. این اتفاقها کاملاً غیرطبیعی است.
سند و مدرک
محمود احمدینژاد، رئیسجمهور: «اینکه در یک برنامه زنده تلویزیونی، فردی که خودش متخلف است، نسبت به کسی که حضور ندارد، تهمت و افترا بزند، صحیح نیست.» «دولت اینگونه فضاهای غیراخلاقی را به ضرر کشور میداند و معتقدیم در کشور قانون حاکم است و به جرایم رسیدگی خواهد شد اما اینکه بدون هیچ سند و دلیلی یک عدهای تصمیم سیاسی بگیرند که دولت را متهم کنند، کار بسیار زشتی است.»
1- کاملاً درست است. دولت معتقد است قانون حاکم است.
2- کاملاً درست است، تهمتزدن سند و مدرک میخواهد.
3- کاملاً درست است، نباید در برنامه زنده تلویزیونی کسی که حضور ندارد را بدون سند و مدرک متهم کنیم.
یکی از کاندیداهای ریاستجمهوری، در مناظره با یکی دیگر از کاندیداهای ریاستجمهوری، در یکی از مناظرههای زنده تلویزیونی در یکی از انتخابات یکی از کشورهای جهان، حرفها و نکات بسیاری را درمورد بزرگان و مدیران ارشد کشور گفت و آنها را به سوء استفاده از موقعیت و قدرتشان محکوم کرد.
خیلی از رسانهها گفتهاند منظور ما از «یکی از کاندیداها»، آقای احمدینژاد است. در حالی که درست گفتهاند اما برای همه چیز سند و مدرک بود. مقصر آقای دکتر رضا پورحسین (مجری مناظره) بود که وقت نمیداد وگرنه همه اسناد و مدارک هنوز هم موجود است. انشاءالله سه سال دیگر آقای رحیممشایی نشان میدهد به همه، البته به شرط اینکه دکتر پورحسین وقت بدهد
- جناب آقای «حداد عادل» گفته اند که :
«در حال حاضر یکی از نگرانی ها در رابطه با آموزش زبان و ادب فارسی ضعیف شدن درس انشا در مدارس است»
- ما برای این که زنگ انشا از حالت کلیشه ای در بیاید و زبان و ادب فارسی هم از حالت استضعاف خارج شود توصیه می کنیم از بچه ها بخواهیم درباره موضوعات «علم بهتر است یا طرح هدفمند سازی یارانه ها» و «روزهای بدون قطار شهری خود را چگونه گذراندید» و «می خواهید در آیندهبا یک میلیون تومان تان چه کاره شوید؟» و ... انشا بنویسند.
- با کلمات «آمار» ، «ته دل» و «اشتباه» جمله بسازید:
جمله حکیمانه: آمار که از ته دل بر آید لا جرم اشتباه افتد!
جمله عاشقانه : هر کسی فکر کند می تواند آمار ته دل کسی را بگیرد اشتباه می کند.
جمله بعیدانه : اگرچه ممکن است ته دلمان راضی نباشیم اما آمار اشتباه نمی شود.
- وزیر کار و امور اجتماعی در نخستین واکنش به اعلام نرخ بیکاری اعلام کرد : «اگر از ما بپرسند ، همین آمار را می دهیم ولی ته دلمان آن را شتباه می دانیم.» !!!
از زمانی که شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی واگذار شده است، انجام هرگونه خدمات به مشتریان این شرکت براساس مواد قانونی مالیاتها، مشمول 5 درصد مالیات میشود و این بدان معنی است که شرکتهای متقاضی استفاده از خدمات مخابراتی مکلفند تا 5 درصد از دستمزد پرداختی به شرکت تامینکننده خدمات را که در اکثر مواقع شرکت مخابرات میباشد، بهعنوان مالیات اجرای خدمات، به وزارت دارایی پرداخت کنند.
هماکنون شرکتهای بخش خصوصی ارائهدهنده خدمات ADSL که به شرکتهای PAP معروف هستند، شرکتهای VOIP و شرکتهای فعال در زمینه IN یا شبکه هوشمند، انواع و اقسام خدمات مختلف مخابراتی را از شرکت مخابرات و شرکتهای تابعه آن یعنی شرکتهای مخابرات استانی تامین میکنند.
این شرکتها ادعا دارند که پس از خصوصیسازی مخابرات، نبود هماهنگی میان وزارت اقتصاد و دارایی و شرکت مخابرات ایران باعث شده تا در عمل این شرکتها علاوه بر پرداخت 5 درصد مالیات مستقیم به وزارت دارایی، 5 درصد اضافه نیز به خود شرکت مخابرات ایران پرداخت کنند.
پرداخت مالیاتی که تعریف مشخصی ندارد
این 5 درصد اضافه، برای شرکتهای ارائهدهنده خدمات مخابراتی عدد کمی نیست و اگر در یک بازه زمانی مشخص مثل یکسال مالی، اضافه پرداخت این 5 درصدها، برای تمام شرکتهایی که از مخابرات خدمات میگیرند محاسبه شود، قطعا عدد منتج از این محاسبه تعجببرانگیز خواهد بود.
روال کار شرکتهایی که خدماتشان از شرکت مخابرات ایران تامین میشود به اینصورت است که این شرکتها باید اسناد پرداخت هزینه خدمات را بهعلاوه محاسبه 5 درصد مالیات مستقیم در قالب یک پرداخت به شرکت مخابرات ارائه کنند.
برای مثال در یک فیش بانکی به ارزش 100 میلیون تومان، 95 میلیون تومان هزینه استفاده از خدمات و 5 میلیون تومان، مالیاتی است که برای استفاده از این خدمات باید پرداخت شود.
در همین حال شرکتهای ارائهدهنده خدمات مخابراتی باید عین این مالیات را در قالب یک فیش بانکی دیگر و به حساب وزارت دارایی نیز واریز و ارائه کنند و به این ترتیب این شرکتها 10 درصد بهعنوان مالیات پرداخت میکنند که 5 درصد آن واقعا مالیات بوده و 5 درصد دیگر آن، هیچ تعریف مشخصی ندارد.
علاوه بر تمام این موارد، براساس گفته برخی مدیران این شرکتها، شرکت مخابرات ایران مستنداتی در قبال دریافت این 5 درصد به شرکتهای متقاضی خدمات مخابراتی ارائه نمیکند تا این شرکتها بتوانند با در دست داشتن مستندات پرداخت 5 درصد مالیات مستقیم تکلیفی، این پرداخت را به وزارت دارایی اثبات کنند.
اگر شرکتهایی که از خدمات شرکت مخابرات استفاده میکنند، خودشان 5 درصد مالیات تکلیفی را از فیش پرداختی کسر کنند تا جداگانه به حساب وزارت دارایی بریزند، بهدلیل آنکه از نظر مخابرات پرداخت آنها کامل صورت نگرفته، شرکت مخابرات ایران میتواند سرویس آنها را قطع کند.
برای دریافت مالیات رسید میدهیم
در اینباره صابر فیضی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفتوگو با خبرنگار فارس با رد این اظهارات تاکید کرد: مخابرات هیچگونه مالیات اضافهای به غیر از مالیات تکلیفی از شرکتهای اینترنتی دریافت نمیکند و تمامی دریافتی را طبق قانون باید به وزارت اقتصاد بپردازد.
وی افزود: رسید این مبلغ پرداختی در اختیار این شرکتها است و زمانی که این شرکتها برای تسویهحساب به وزارت اقتصادی و دارایی مراجعه میکنند، این مبلغ را از بدهی کسر کرده و مابقی مالیات را پرداخت میکنند.
پول برق را میدهیم، پول آب را جدا!
نکته قابل توجه در این زمینه این است که این وسط هیچکس ضرر نمیکند. اینکه ادعای شرکتهای PAP درست است یا ادعای شرکت مخابرات هم شاید مهم نباشد.
نکته قابل توجه این است که همیشه یک پای این دعوا وزنهای وجود دارد بهنام مردم و این مردم هستند که بهای اشتباه یا اضافی هر چیزی را پرداخت میکنند. آیا با وضع قوانین جدید و بستن انواع و اقسام مالیات شرکتها از سودشان میگذرند؟ آیا شرکت مخابرات از حقش میگذرد؟ آیا وزارت اقتصاد از مالیاتش میگذرد؟ جواب تمامی این سوالها خیر است. این وسط هیچکس از حقش! نمیگذرد مگر مردم که مجبورند برای دریافت خدماتی ارزان، بهایی گران بپردازند.
مردم حلقه مفقوده تمامی ایرادات هستند. مردم تضمین پاییننیامدن سود مخابرات هستند حتی اگر مخابرات ودیعههایشان را ندهد.
مردم تضمین سود شرکتهایی هستند که سینه سپر میکنند و مالیاتشان را با شجاعت و وقاحت به مردم بند میکنند و میگویند اگر مالیات ما زیاد شده چرا قیمت زیاد نشود؟! نمیدانند که این مالیات برای آنهاست نه برای مردم
محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیسجمهوری صدای این استاد آواز را "حلقوم بیگانه" نامید و خواستار بازخوانی آوای "ربنا" توسط افراد دیگر شد.
محمدرضا رحیمی شامگاه دوشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره رضوی در مشهد، پس از آنکه تصنیف قطعهای موسوم به "بهشت" در سالن مجتمع صبا (محل برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره مذکور) پخش شد خواستار خوانده شدن "ربنا"یی جدید شد.
رحیمی گفت: از استاد کریمخانی تقاضا میکنم که با صوت زیبایشان ربنایی بخوانند که جایگزین آن ربنایی شود که از حلقوم بیگانه شنیده شده است.
گفتنی است ربّنا، یکی از آثار استاد محمدرضا شجریان و شامل 4دعا از آیات قرآن است که همه با عبارت ربّنا آغاز میشوند. این اثر به مدت 30سال، جزء برنامههای اصلی رادیو و تلویزیون ایران در ماه رمضان بوده است؛ اما پس از انتخابات ریاستجمهوری سال گذشته، استاد شجریان در نامهای به عزت الله ضرغامی، رئیس سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: تا زمانی که وارونه نمایاندن واقعیتها در صداوسیما صورت میپذیرد، به پخش سایر آثارش از شبکههای مختلف آن رضایت نخواهد داد.
لازم به ذکر است شجریان به صورت خاص فقط اجازه پخش ندای ربّنا را به صدا و سیما داد.
محمد حسین صوفی، معاون صدای صدا و سیما نیز، در واکنش به این موضوع اعلام کرد که رادیو حتی در ماه رمضان هم ربّنا و ادعیه? محمدرضا شجریان را پخش نمیکند و در تابستان 1389و همزمان با آغاز ماه رمضان، سازمان صدا و سیما، پخش دعای ربنا با صدای محمدرضا شجریان را به طور کامل در تمام شبکهها ممنوع کرد.
این سازمان اعلام کرد که حتی از پخش آگهیهای بازرگانی که معمولاً در ماه رمضان با نوای اذان یا دعا همراه است در صورتی که صدای ربنا زیر صدای آگهی قرار گرفته باشد ممانعت میکند.
پیش از این زمزمه های بازخوانی ربنا توسط علیرضا افتخاری مطرح شده بود؛ که وی از انجام این کار، خودداری کرده بود.
برچسبها: صدا سیماشجریانرحیمیربنارمضانبیگانهسیاسیافتخاری
همان روزی که رئیس کل بانک مرکزی در شهریورماه از کاهش نرخ تورم در اول مهر تا مرز 7درصد خبر داده بود، عده زیادی از هم وطنان از رئیس کل بانک مرکزی درخواست کرده بودند که جلوی این کاهش نرخ تورم را بگیرد. ظاهرا مردم از سیاست گذاران اجرایی کشور در پیش بینی شرایط اقتصادی به مراتب بهتر عمل می کنند و ترس و نگرانی آن ها چندان دور از واقعیت نبود. با شروع ماه مهر موجی از افزایش قیمت ها خصوصا در بخش کالاهای مصرفی سراسر جامعه را در بر گرفت. به طوری که برخی رسانه ها موج گرانی را ناشی از اقدامات خودسرانه دانستند. در این بین روز گذشته مسئولان وزارت راه و ترابری از افزایش 30درصدی قیمت بلیت هواپیما و افزایش قیمت بلیت قطار در برخی از خطوط ریلی کشور خبر دادند. فارغ از علل افزایش قیمت سایر کالاها و خدمات ذکر چند نکته در خصوص افزایش اخیر قیمت بلیت هواپیما و قطار که هیچ دلیلی جز نظر مسئولان دولتی نداشته است، خالی از لطف نیست.
? - در ذکر دلایل افزایش قیمت بلیت هواپیما مسئولان کشوری از وزیر راه و ترابری تا سایر مسئولان مربوطه دلایل متعددی را ذکر کرده اند. از یک سو وزیر راه و ترابری خرید هواپیماهای جدید و نو را عامل اصلی این افزایش قیمت ها اعلام می کند و از سوی دیگر برخی از مسئولان هدفمندسازی یارانه ها را عامل افزایش قیمت بلیت هواپیما اعلام می کنند. مشخص نیست در شرایطی که کشور در تحریم های اقتصادی قرار دارد و در طی سال های اخیر هیچ گاه نتوانسته است نسبت به نوسازی ناوگان حمل و نقل هوایی کشور اقدام خاصی را انجام دهد تا از سقوط هواپیماها در کشور جلوگیری شود، چگونه این بار و در هنگامی که موج جدیدی از تحریم ها اقتصاد ایران را در بر گرفته است می خواهد ناوگان هواپیمایی کشور را به روز کند.
? - مدتی قبل آقای فرزین اعلام کرده بودند که قیمت گذاری تمامی کالاها و خدمات عمومی در کشورجهت اجرای بهتر طرح هدفمند کردن یارانه ها توسط کارگروه طرح تحول اقتصادی انجام می شود حال چگونه در خصوص افزایش قیمت بلیت هواپیما و قطار این کارگروه نقشی نداشته است؟
? - رئیس جمهور نیز بارها و در مصاحبه های تلویزیونی و مطبوعاتی خود اعلام کرده بودند که هر گونه تغییر قیمت ها توسط دولت بعد از واریز وجوه نقد به حساب های شخصی مردم و با اطلاع قبلی خواهد بود، حال چه طور است که در این مورد نیز دولت محترم همانند موارد گذشته تصمیم به غافلگیری مردم داشته است؟
? - چندی پیش هنگامی که بحث پیرامون ماده 145قانون برنامه پنجم توسعه کشور در خصوص واگذاری بخشی از جا به جایی کالا و مسافر در مسیرهای داخلی به شرکت های خارجی مطرح گردیده بود، شرکت های هواپیمایی با مخالفت شدید با این ماده خواستار حذف آن از برنامه پنجم توسعه شده بودند و آن را عاملی جهت تحقیر شرکت های داخلی و خدشه دار شدن حیثیت ملی کشور در عرصه بین المللی دانسته بودند!!
جالب این جاست که در حال حاضر همین شرکت ها قیمت های فعلی را باعث زیان ده بودن خطوط هواپیمایی داخلی می دانند. حال سوال این است که اگر انجام پروازهای داخلی با قیمت های فعلی زیان ده است پس چرا این شرکت ها از ورود شرکت های خارجی به ناوگان هوایی کشور بیمناک اند؟ آیا غیر از این است که ورود شرکت های خارجی به ناوگان هوایی کشور صرفا باعث حذف انحصار و ایجاد رقابت و افزایش رفاه مسافران خواهد شد؟
برچسبها: مردمدولتاقتصادتورمرکودگرانیافزایش قیمتیارانههدفمند کردن یارانه هابنزینهواپیمایی
آمریکا روز چهارشنبه هشت مقام دولتی ایران از جمله فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و چند وزیر دولت را به دلیل نقض حقوق بشر در جریان اعتراض ها به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایران در فهرست تحریم ها قرار داد.
هشت مقام جمهوری اسلامی ایران شامل: محمد علی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، صادق محصولی، وزیر رفاه دولت دهم غلامحسین محسنی اژه ای، دادستان کل کشور و سخنگوی قوه قضاییه ، سعید مرتضوی، دادستان سابق تهران، حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات دولت دهم، مصطفی محمد نجار، وزیر کشور ، احمد رضا رادان، فرمانده نیروی انتظامی تهران ، حسین طائب معاون اطلاعات سپاه پاسداران و فرمانده نیروی مقاومت بسیج می شود
در این فرمان تحریم که به امضای باراک اوباما، رسید، مقامات یاد شده در فهرست تحریم ها قرار دارند و تمامی روابط این افراد با نهادها و موسسات آمریکایی ممنوع شده است و و تمامی دارایی های آنها در ایالات متحده، مسدود می شود
برچسبها: آمریکاتحریمرادانجعفریمصلحیمحسنی اژه ایصادق محصولیسعید مرتضویمصطفی محمد نجارحسین طائبحقوق بشرفشار سیاسی
احمدی نزاد : بان کی مون کاره ای نیست و کارمندان نظام جمهوری اسلامی در داخل کشور اختیار ، جربزه و قدرت بیشتری دارند.
تحریم ها هم هیچ اثری ندارد و همان غلطی که می خواهید دو سال دیگر انجام دهید(غربی ها) ، زودتر انجام دهید.
لاریجانی از به کار بردن عنوان «علی آقا» در صدا سیما انتقاد کرد و گفت : لااقل به جای «علی آقا» به من «حاج علی» بگویید!
صالحی در پی اعلام رسانه های غربی مبنی بر ویروسی شدن سیستم های نیرو گاه گفت : فقط لپ تاپ های شخصی برخی کارکنان این نیروگاه هدف ویروس قرار گرفته و آلوده شده است!
سبحانی نیا درباره پاسخ وزیر اطلاعات به کواکبیان گفت : بنا شد که سوال از سوی نماینده سمنان پیگیری نشود!
لاریجانی در مورد اجرا طرح حجاب گفت : نمی گویم شلاق بردارید و در خیابان ها به دنبال افراد بگردید اما برخورد لازم است!
محمود بهمنی در پی افزایش قیمت دلار گفت : هزار و صد تومان برای دلار رقمی نیست که بگویم دلار گران شده است! و فردا ارز به قیمت خیلی کمتر از 1300 تومان عرضه خواهد شد!
کشتی آرای رئیس اتحادیه کشوری طلا گفت : قیمت دلار آمریکا در حال حاضر (پنج شنبه 08/07/89) هزار و دویست تومان است !
برچسبها: احمدی نژادلاریجانیسبحانی نیاصالحی
گاهی اوقات دوستان برایم در ذیل مقالات نظر می گذارند که :" بعد از مدتها خندیدیم" یا" دلمان را از خنده گرفتیم" یا " این چه کاری است می کنی! صدای خنده من نصفه شبی همه را بیدار کرد! " یا شاید هم بقیه فکر می کنند که فلانی دیوانه شده است و تک و تنها در اتاق نشسته و می خندد!
راستش من برای خنده نمی نویسم، این ها برای گریه است، غم است، اندوه است، درد است، سوز است، آه ست، فغان است، فریاد است، ناله است، ضجه است، اشک است، سپس سکوت است و بهت است و حیرت! و در آخر خنده است!
دوستی داشتم می گفت:" من در مشکلات غوطه ورم، اما اول ناراحت می شوم و غمگین، بعد عصبانی می شوم و فریاد می کشم، بعد مبهوت سر در گریبان می گیرم و در آخر از شدت درد می خندم! و این خنده ، آخرین سلاح من برای تحمل است! بگذارید من نیز در درد شما شریک باشم، با شما بگریم ، با شما خاموش شوم و با شما بخندم و با شما بمیرم.
اما بعد، این مختصر نه طنز که یک مقاله علمی است، اجتماعی است، فرهنگی است، مذهبی است، ادبی و به غایت سیاسی است ! اصلاً وزیر علوم می تواند آنرا به جای پایان نامه دکترای خویش ارائه نماید، از همین جا اجازه آنرا صادر می کنم ( هر چند، حضرت آقا قائل به اجازه نیستند و ولایی عمل می کنند! ) اما ما کار خودمان را می کنیم که خدای نکرده تجاوزی صورت نگیرد و اونور آبی ها پیراهن عثمان نکنند، آقا ی اوباما؛ ما خودمان با رضایت خودمان دادیم، این هم سندش!
ادامه مطلب...
برچسبها: خزعلیمناظرهصدا سیماطنزانتقاد