باهنر خطاب به رسایی:
شما بدون تریبون هم به اندازه کافی نعره زده اید
باهنر خطاب به حمیدرسایی که از جای خود بلند شده بود و با فریاد صحبت میکرد، گفت: شما هم بدون تریبون به اندازه کافی نعره زدهاید و رسایی فریاد زد شما نعره میکشید نه من.
مسعود پزشکیان با استناد به ماده 77 آیین نامه داخلی مجلس در تذکری تصریح کرد: طبق این ماده چنانچه فردی در هنگام نطق خود نطق فرد دیگری را نفیکند یا به آن اعتراض کند، آن فرد حق اعتراض و تذکر را داراست.
این نماینده مجلس تصریح کرد: یکی از نمایندگان در هنگام نطق امروز خود با اشاره به نطق من در روز یکشنبه صحبتهایی را از نهجالبلاغه ذکر کرد، این در حالی است که بهتر بود این نماینده، اول این خطبه را میخواند. در این خطبه آمده است که انصاف داشته باش، خودت و اطرافیانت انصاف را رعایت کنید که اگر رعایت نکنید ظلم کردهاید.
این صحبتهای پزشکیان باهنر را وادار کرد که بگوید، خواهش میکنم این بحث را تمام کنید؛ اما پزشکیان تاکید کرد: اگر قرار است حرف دیگران را نقدکنیم، بهتر است به طرف مقابل هم اجازه دهیم که اعتراض کند.
پزشکیان با خواهش باهنر از ادامه این بحث صرفنظر کرد. اما ستار هدایتخواه در تذکر آیین نامهای گفت: رئیس مجلس باید به تذکر پزشکیان اخطار میداد و بهتر است این نماینده بداند که امیرالمومنین چهارهزار آشوبگر خوارج را در یک روز به زیر تیغ برد و امروز هم باید با خوارج برخود شود.
این سخنان با فریادها و یا به قول محمدرضا باهنر نعره های توهین آمیز برخی نمایندگان مواجه شد.
محمدرضا باهنر که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت؛ یادآور شد: هنوز یک هفته از دیدار با رهبری نگذشته است، خواهش می کنیم این فریادها و نعره های توهین آمیز را که بعضا به یکدیگر نسبت میدهید را تمام کنید.کمی تحمل داشته باشید، زیرا پزشکیان در تذکر خود تنها ماده 77 را قرائت کرد که در آن آمده است، کسی که در زمان نطق صراحتا به کسی توهین کرد و خلاف واقع جلوه دهد ، فرد مقابل حق تذکر را داراست و اگر رئیس تذکر را وارد دانست به فرد مدعی وقت میدهد تا از خود دفاع کند. به هر حال این نوع نعرهکشیدن و دعوا کردنها صحیح نیست.
باهنر خطاب به حمیدرسایی که از جای خود بلند شده بود و با فریاد صحبت میکرد، گفت: شما هم بدون تریبون به اندازه کافی نعره زدهاید و رسایی فریاد زد شما نعره میکشید نه من.
این صحبتها موجب شد که برخی از نمایندگان رسایی را دعوت به آرامش کند.
برچسبها: شما بدون تریبون هم به اندازه کافی نعره زده اید
یکی از آخرین شماره های اعتماد ملی
سحام نیوز، پایگاه اطلاع رسانی حزب اعتماد ملی اعلام کرد که نمایندگان دادستان تهران و وزارت ارشاد شب سه شنبه به محل انتشار روزنامه اعتماد ملی رفتند تا از چاپ بیانیه مهدی کروبی که در آن دولت برآمده از روند انتخابات ریاست جمهوری را نامشروع خوانده، جلوگیری کنند.
سحام نیوز می نویسد که این نمایندگان خواستار سانسور و عدم چاپ این بیانیه در روزنامه شدند.
این سایت می افزاید که پافشاری کروبی به انتشار بیانیه علی رغم خواست دادستانی باعث عدم انتشار روزنامه شد. به این ترتیب امروز روزنامه اعتماد ملی منتشر نمی شود.
مهدی کروبی روز سه شنبه در بیانیه ای گفت: دولت برآمده از روند برگزاری انتخابات را دارای مشروعیت و مقبولیت نمی داند.
مهدی کروبی، یکی از نامزدهای اصلاح طلب در انتخابات ریاست جمهوری، در بیانیه خود خطاب به مردم تصریح کرده است:«با ساز و کاری که قبل از انتخابات و توسط دولت و شورای نگهبان و برخی نهادهای عمومی انجام شده و نیز نحوه اجرای انتخابات و دخالت های دولت و نمایش شکایت پذیری و بازشماری آرای شورای نگهبان و وقایع بعد از آن را عاملی در جهت باطل بودن انتخابات می دانم و بر همین اساس دولت برآمده از آن را دارای مشروعیت و مقبولیت نمی دانم و در هیچ برنامه ای از جمله تنفیذ و تحلیف آن شرکت نخواهم کرد.»
مهدی کروبی در توضیح دلایل خود برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری گفته است: « ما برای تغییر آمده بودیم،گرچه نیروهای غیبی و ظاهری مانع از تغییر در قوه مجریه شدند. با این همه فراتر از این تغییری در شرایط کشور و روحیات جامعه و آگاهی مردم بیش از آنچه تصور می شد، صورت گرفت و اذعان می کنم که این تغییر به مراتب فراتر از تصمیم من بود».
مهدی کروبی گفته است: «با چکمه و باتوم به جان و مال مردم هجوم بردند، صدها نفر سازماندهی شده به خوابگاه دانشجویان حمله کردند و قلب دختر جوان را با گلوله شکافتند و از پشت بام مسجد با یونیفرم مردم را به گلوله بستند و صدها نفر را در خانه و خیابان دستگیر کردند و تا سر حد مرگ کتک زدند و چه زشتی هایی که در کلام در حق آنها روا داشتند.»
اعلام نتیجه انتخابات ریاست جمهوری توسط وزارت کشور در ?? خردادماه به تظاهرات صدها هزار نفر در خیابان های تهران و برخی از شهرهای ایران منجر شد و تا کنون کشته شدن حداقل ?? نفر در جریان درگیری ها با پلیس تایید شده است
برچسبها: «جلوگیری از انتشار روزنامه اعتماد ملی»
رشد 110 درصدی واردات کالاهای مصرفی
میزان واردات کالا از رقم 99.7 میلیارد دلار در چهار سال دولت هشتم با 83.7 درصد رشد به رقم 183.1 میلیارد دلار در چهار سال دولت نهم افزایش یافته است.
به گزارش«فردا» به نقل از نشریه« برنامه»، ارگان معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری میزان کالاهای وارداتی مصرفی نیز از رقم 12.6 میلیارد دلار در چهار سال 83-1380 (به طور متوسط 3.2 میلیارد دلار) به رقم 26,3 میلیارد دلار در چهار سال 87-1384 (به طور متوسط سالانه 6.6 میلیارد دلار)افزایش یافته که نشان دهنده 110 درصد رشد در چهار سال اخیر است.
سهم واردات کالاهای مصرفی از کل واردات از رقم 6/12 درصدی در چهار سال 80 تا 83 به 4/14 درصد در چهار سال دولت نهم افزایش یافت.
در همین حال ارزش واردات کالاهای مصرفی در سال 87 نسبت به سال 83 افزایش 7/88 درصدی داشته و از8/3 میلیارد دلار در سال 83 به 14/7 میلیارد دلار در سال 87 افزایش یافته است.
به گزارش«فردا» محاسبات آماری سالهای قبل نشان می داد که میزان واردات کالاهای واسطه ای و سرمایه ای با ارتباط معکوسی تغییر می کنند به طوری که نسبت مساوی واردات کالاهای واسطه ای و مصرفی معادل 43 و 44 درصد در سالهای برنامه سوم به مرور در سالهای 84 تا 87 (تا پایان ابانماه 87) به نسبت های 63 و 21 درصد تبدیل شد.این تغییر نسبت در سهم واردات کالاهای سرمایه ای نشانگر تغییر رویکرد بنیادی بازار نسبت به واردات است.
کارشناسان اعتقاد دارند بازار کشور به سمت اقتصاد تجارت محور گرایش پیدا کرده و عملا از اقتصاد تو لید محور فاصله گرفته است
برچسبها: رشد 110 درصدی واردات کالاهای مصرفی
پایگاه انصار نیوز ارگان انصارحزب الله نوشت:
مصاحبه محمدرضا شجریان با بیبیسی فارسی را که شنیدم طاقت از کف دادم .
زمانی او را «استاد» می خواندم، اگر کسی نامش را بدون پیشوند استاد در برابرم میبرد محترمانه تذکرش میدادم که: شجریان نه! استاد شجریان.
من دشمن کراوات و کراواتیها نیستم، اما اینکه کسی با تاختن بر موسیقی پاپ و سخیفشمردن موسیقی غربی، خود را علمدار حفظ «سنت» نشان دهد و همچنان با آویختن زنار (کراوات) بر گردن، خود را دلبسته فرهنگ غربی بهجا مانده از دوره طاغوت بداند نفاق با مردم است .
نمیخواهم وارد زندگی خصوصی شجریان شوم که جناب ایشان از اسلام آنچه را که خوشایندشان است، بر میتابد مانند تعدد زوجات و آن قضایای ...
شجریان سیسال است که مشخص نیست با نظام جمهوری اسلامی قهر است یا آشتی؟ سیسال است که با دست پس میزند و با پا پیش.
محمدرضا شجریان روی آنتن بیبیسی با همان حنجرهیی که برای این ملت «ربنا» خوانده است، در اقدامی خائنانه، سخنان رییسجمهور را در «خس و خاشاک» خواندن آشوبگران، به تمسخر و توهین گرفته و خود را تلویحا جزو آشوبگران و فتنهگران خیابانی قلمداد کرده و عنوان نمود که در نامهیی به ضرغامی درخواست کرده تا صدای «غیرمردمیاش» از آنتن صداوسیما پخش نشود. او با این موضع فتنهجویانه، به این دروغ دامن زد که منظور احمدینژاد از خس و خاشاک همه 12میلیون نفری بودهاند که به موسوی رای دادهاند، و این خیانتی نابخشودنی است. شجریان در ادبیاتی گستاخانه به رسانه جاسوس بیبیسی گفت که: «با پخش ترانههایم در این روزها تنم میلرزد، مردم در بهت و ماتم فرو رفتهاند.»
او همچنین اضافه کرد که «من در سال 74 هم گفتهام که از پخش صدایم از هیچکدام از آنتنهای صداوسیما راضی نیستم».
این گفته شیطنتآمیز شجریان، سعی در القاء این نکته به آشوبگران سبز داشت که «من از سال 74 سبز بودهام»، تا این چنین سابقهی طلب «حنجره مزد» خویش را از رسانه ملی پاک کند.
اینکه شجریان نیز مانند معتمد آریا و دیگر «هنرنمامندان» این سرزمین با موج سبز بوی کباب شنیدهاند و هر کدام از ظن خویش یار این موج فتنه شدهاند، امری است علیحده، اما اگر کسانی مانند محسن مهملباف بدهی «استاد»شدنشان را به این نظام فراموش کرده و در آنسوی مرزها زنجیر پاره کردهاند را به لقای اینکه پرده از چهره برانداختهاند و آنروی ... خود را نشان میدهند و چیزی برای پنهان کردن نگذاشتهاند ببخشیم، شما (شجریان) را چه کنیم که سیسال است از قبل نازی که جمهوری اسلامی از شما خریده، دکان دونبش گلویتان را تبدیل به یک فروشگاه زنجیرهای برای خاندان خود نموده و اکنون سر بزنگاه، نمک به حرامی را علنا به حد اعلی رساندهاید؟
خدا را گوه میگیرم که هیچکدام از این سخنان را به قصد اسائه ادب نمیگویم بلکه حقیقتا واجد آنید.
شما نبودید که حاضر نشدید نامه تسلیت هنرمندان به مناسبت فوت مرحوم حاج سید احمد را امضاء کنید؟ و تنها دلیل اینکار را «وارد نشدن به سیاست» عنوان کردید؟ اکنون چه شده که به ناگاه سیاسی شدهاید؟ راستی آیا در نامهتان به ضرغامی نوشتید که صدای شازده پسرتان را نیز از آنتن ملی پخش نکنند؟
به راستی این نمک به حرامی نیست که طی دو سال اخیر صدای مخملی همایونتان از همین آنتن به مردم شناسانده شد و خدا میداند چه میزان زمان و هزینه لازم داشتید تا پیوستن پسرتان به دکانتان را به هفتاد میلیون مخاطب اطلاعرسانی کنید؟
من به همه جوانان 18 تا بیست و پنج سال کشور عزیزمان یادآوری میکنم و شهادت میدهم که :
هیچکس، در زمانی که دشمن کثیف بعثی شمشیر خود را برای جان و مال و ناموس این ملت از روبسته بود و جوانان رشید این کشور، روی خاک گرم جنوب در خون خویش غوطهور بودند، ندید و نشنید که محمدرضا شجریان به درون جبههها رفته و دل شیرمردان این مرز و بوم را با صدای خویش گرم کند.
همه میدانند «ام کلثوم» خواننده زن مصری کیست؟ او در جنگ اعراب و اسراییل برای کمک مالی به جبهه اعراب، «نام خویش» را در بلیطهای بختآزمایی قرار داد تا هوادارانش به هوای به همسری گرفتن امکلثوم اقدام به خریدن بلیطهای بختآزمایی نمایند و بدینسان یک زن آوازهخوان «بینش هنریاش» در قیاس کسی مانند شجریان به مراتب بیشتر بود.
جامعهشناسی این آوازخوان به اصطلاح مردمی آن قدر پایین است که نمیداند، در بستر هجوم انواع موسیقی غربی از راک و جاز گرفته تا پاپ و رپ، ذائقه جوانان در حال فرار از موسیقی سنتی است و امثال شجریان برای دیده شدن و شنیده شدن و ماندگار ماندن صدا و هنرشان سخت نیازمند لطف و همکاری رسانه ملی هستند.
جناب شجریان، شما حقیقتا گمان کردهاید که مردم ایران ماه رمضانشان سر نمیشود، مگر با صدای ربنای شما؟
حقیقتا شرم نمیکنید از اینکه سال هاست صدا و سیمای جمهوری اسلامی با وجود این همه مداح خوش الحان در کشور، فقط و فقط با پخش ربنای شما، برایتان جایگاهی معنوی و محترم به هم زده است؟ و این بزرگترین بدهی «مادی» و معنوی شما به رسانه ملی ایرانیان است.
اینجانب از رییس غیور رسانه ملی عاجزانه درخواست دارم تا صدا و تصویر شجریان و خاندانش را برای همیشه از آنتن (همانگونه که خودش خواسته است) کنار بگذارد تا زمانی که این آوازخوان فرصتطلب به خویش آید و بداند که بیشترین شنوندگان صدایش در همان جمعیت 24میلیونی که به احمدینژاد رای دادند هستند، نه کسانی که رنگ سادات را به دم سگ بسته و اکثرشان دیوانه موسیقی ساسیمانکنیاند، نه «نوا»ی شما.
آقای شجریان، روراستی را از ساسیمانکن بیاموزید.
باور کنید که شما، امکلثوم که چه عرض کنم، ساسیمانکن هم نیستید
برچسبها: تو نمک بهحرامی، از امکلثوم و ساسی مانکن کمتری
دکتر مهدی خزعلی در سایت شخصی خود خبر از احضار وی به دادگاه ویژه روحانیت داد :
امروز مرا به دادگاه ویژه روحانیت احضار کرده اند ، نمی دانم در من چه روحانیتی دیده اند! هرچه می گویم جسمانی ام باور نمی کنند! گیرم که روحانی باشم ، "آخوند" نیستم و هرگز ملبس به جامه روحانیت نبوده ام ، حتی برای لحظه ای این لباس را به تن نکرده ام ، علی ای حال فردا 8صبح بایستی به داسرای ویژه روحانیت بروم.
اگر فردا برایم قرار وثیقه صادر کنند ، خانه و محل کارم اجاره ایست ، سندی ندارم که بسپارم ، از پدر و خواهران هم به دلایلی تقاضا نخواهم کرد (شاید دلیل آن را روزی بگویم!) فقط می مانند مردمی که برای آزادی آنان سخن گفته ام.
هرکس می تواند سندی به عنوان ضمانت این سرباز کوچک ملت بیاورد ، فردا در دادسرای ویژه روحانیت چشم انتظار اویم.
88/4/6 دکتر مهدی خزعلی
برچسبها: محاکمه پزشکان در دادگاه ویژه روحانیت!
آمریکا به پرویز داودی ویزا نداد
به گزارش بی بی سی، ایران میگوید آمریکا به پرویز داوودی، معاون اول رئیس جمهوری این کشور برای شرکت در اجلاس مالی سازمان ملل متحد روادید ورود نداده است.
محمد خزایی، سفیر ایران در سازمان ملل متحد که در این اجلاس سخنرانی می کرد، به حاضران گفت به علت عدم صدور ویزای آقای داوودی و هیات همراه از سوی آمریکا، او متن سخنرانی معاون اول محمود احمدی نژاد را قرائت می کند.
آقای داوودی قرار بود در اجلاس مالی سازمان ملل متحد که با شرکت بیشتر از 140 کشور در نیویورک برگزار می شد، سخنرانی کند. این اجلاس سه روزه با هدف بررسی تبعات بحران جهانی اقتصاد و بررسی راهکارهای مقابله با آن برگزار شده بود.
هنوز علت عدم صدور روادید برای آقای داوودی مشخص نشده است و معلوم نیست که این تصمیم با رخدادهای جاری ایران در ارتباط است یا خیر. مقام های آمریکایی هنوز به سخنان خزایی واکنش نشان نداده اند.
برچسبها: آمریکا به پرویز داودی ویزا نداد

براساس گزارش نواندیش ، پس از بستن یک نیمه ای مچ بند سبز توسط بازیکنانی چون نکونام ، کعبی ، مهدوی کیا ، کریمی و ... در دیدار آخر تیم ملی ایران در برابر کره جنوبی ، مسوولان تیم ملی از جمله سرپرست تیم و مدیر تیم های ملی اعلام کردند این بازیکنان انگیزه سیاسی نداشته و هدف از بستن این مچ بند ها نذر حضرت ابوالفضل (ع) برای صعود به جام جهانی بوده است.
این مقامات در پاسخ به این سوال که چرا مچ بندها در نیمه دوم روی دست بازیکنان دیده نمی شد و چه کسی دستور باز کردن آنها را صادر کرده است ، سکوت کرده و یا این اقدام را جهت جلوگیری از ابهام سیاسی عنوان کرده بودند.
کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال نیز اندکی بعد از موضوع مچ بندهای سبز و نیز دستور باز کردن آنها ابراز بی اطلاعی کرد و آنها را مرتبط با مسائل سیاسی ندانست.
براسا گزارش نواندیش ، پس از کناره گیری دو تن از بازیکنان تیم ملی که در دیدار با کره جنوبی مچ بندهای سبز بر دست داشتند و اخبار برخی رسانه های حامی دولت مبنی بر خداحافظی بازیکنان سالخورده تیم (از جمله حسین کعبی ! ) ، فیفا طی نامه ای از فدراسیون فوتبال در باره خداحافظی بازیکنان تیم ملی توضیح خواست.
فدراسیون فوتبال ایران نیز در پاسخ اعلام کرد که محرومیتی برای بازیکنان تیم ملی اعمال نکرده است.
در عین حال فدراسیون فوتبال در اقدامی عجیب خطاب به فیفا نوشت: چنانچه فدراسیون فوتبال ایران مطلع شد که حرکت بازیکنان در بستن مچ بندها همان گونه که فیفا در متن نامه خود به سمبلیک بودن حرکت سیاسی آنان اشاره کرده است، نقص ماده 6 کدهای اخلاقی فیفا است، موضع و تصمیم لازم را به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کند.
در واقع فدراسیون فوتبال که پیش از این بستن مچ بندهای سبز به دست بازیکنان را اقدامی مذهبی براساس اعتقادات بازیکنان عنوان کرده بود در نامه خود به فیفا صراحتا می گوید بازیکنان این مچ بندها را با انگیزه های سیاسی به دست خود بسته اند و اکر این عمل نقض آیین نامه های اخلاقی فیفا (مبنی بر عدم تبلیغات مذهبی ، سیاسی و ... ) می باشد ، مراتب را جهت تصمیم گیری به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کنند !
علی کفاشیان هم در این باره گفته است : ما در نامهای که برای فیفا ارسال کردیم پرسیدیم که آیا بر اساس بند 6 کدهای اخلاقی فیفا، اگر برایمان مسجل شد که بازیکنان به دلیل مسائل سیاسی از این مچبندها استفاده کردهاند، چه جریمهای را برای آنها در نظر بگیریم؟کفاشیان در پاسخ به این سوال که آیا همین پرسش شما از فیفا به معنای خط دادن به فدراسیون جهانی برای محرومیت بازیکنان به حساب نمیآید، گفت: چنین چیزی نیست. اما این حق را برای خود قائلیم که اگر مسجل شد بازیکنان به دلیل مسائل سیاسی این مچبندها را بر دستانشان بسته بودند، با آنها برخورد کنیم. ما باید قوانین را رعایت کنیم و امکان این وجود دارد که واکنشی به حرکت این تعداد بازیکنان نشان دهیم.
کفاشیان همچنین در پاسخ به ایسنا در این باره که پس از بازی ایران و کره جنوبی، منصور پورحیدری و مهدی تاج در گفتوگو با رسانهها اعلام کردند که بازیکنان به دلیل نذر حضرت ابوالفضل (ع) از مچبندهای سبزرنگ استفاده کردند اما در نامهای که فدراسیون به فیفا ارسال کرده صراحتا حرکت بازیکنان سیاسی خوانده شده، گفت: من کاری ندارم که دیگران چه گفتند، مگر نذر یک نیمهای میشود. به هر حال ما گزارشاتی درباره اتفاقاتی که در کره جنوبی افتاده دریافت کردیم و همان طور که گفتم صلاح ندیدیم در حال حاضر به دلیل شرایط موجود آنها را بررسی کنیم اما ما تنها از فیفا سوال کردهایم که اگر مسجل شد که حرکت بازیکنان سیاسی بوده، بر اساس قوانین فیفا چه تصمیمی باید گرفت.
برچسبها: داستان بی پایان مچ بندهای سبز بازیکنان تیم ملی
امیر رضا خادم و حکایت درخواست بررسی مجدد از شورای نگهبان
امیر رضا خادم در وبلاگش به آدرس http://amirrezakhadem.blogfa.com با اشاره به انتخابات مجلس هشتم نوشت :
به یاد دارم 1سال ونیم قبل زمانی که درگیر رقابتهای انتخاباتی برای ورود به مجلس هشتم بودم،بسیاری ازنظرسنجی های معتبراز سوی گروه ها و ارگان های مختلف معتبرویا جناحی نشان دهنده این مطلب بود که درشهرتهران گزینه اول یا دوم مردم درانتخابات خواهم بود،ولی شصتم شدم! ومجوزشرکت در دور دوم انتخابات رانیز نیافتم . اما زمانی که از سوی وزارت کشورآمارآراء موجود درصندوق ها را دریافت کردم متوجه شدم حتی صندوق هایی که اعضای 10 نفری خانواده خودم درآنجا رای داده بودند ویا درمسجد محل سکونتم درگزارش صندوق های وزارت کشورتعداد آراء من صفرثبت شده بود!
وبه استناد همین مدرک به شورای محترم نگهبان وفرمانداری تهران نامه ای نوشتم وخواستاربررسی مجدد موضوع شدم. حالا یک سال و نیم ازآن زمان می گذرد ولی هنوزپاسخی دریافت نکرده ام ! وجالب آنجاست که همین نوع اعتراض را تعدادی از افرادی که امروزجزء طرفداران کاندیدای پیروزریاست جمهوری هستند و نسبت به اعتراض کاندیداهای دیگربه نتایج انتخابات نگاهی نکوهشگردارند؛ درآن زمان خود به آراء شان درانتخابات مجلس معترض بودند وفقط به این خاطر اعتراضشان را پیگیری نکردند که درنهایت توانستند ازطریق لیست جناح پیروزبه هرشکل به مجلس راه یابند.
بنابراین چنین تجارب تاریخی که نمونه های کمی هم ندارد و درخواست های بی پاسخ بسیاری که دراین خصوص وجود دارد زمینه ای می شود برای خارج شدن کار از روال قانونی خود درمواقعی مثل انتخابات ریاست جمهوری این دوره و طبیعتا مسئله شکل وقالب دیگری پیدا کرده و کاربه جایی می کشد که به علت ضعف درمدیریت منطقی امور ، رهبری نظام مجبوربه مداخله وصدوردستوربررسی جدی ودقیق شکایات می شوند.
ایشان ازیک سوبرتعهد هرچهارکاندیدا صحه می گذارند وازسوی دیگرهمه را به رعایت قانون دعوت می کنند ودرآخرضمن ابرازتعجب ازامکان تقلب درآرایی با اختلاف 11 میلیونی،راه قانون را برای پیگیری حق ، بهترین راه معرفی می نمایند.
شنبه شب گذشته دکترلاریجانی ، رییس مجلس شورای اسلامی دریک برنامه زنده تلویزیونی دراظهاراتی بسیارقابل تامل ومنطقی درخصوص نحوی مواجهه با انتظارات واعتراضات موجود نسبت به نتایج انتخابات ، این موضوع را مسئله ای بسیارطبیعی و واقعی با توجه به وجود شور وشوق بسیاری که دوسوی رقابت درقبل از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری داشتن، دانسته وبر لزوم فراهم آوردن شرایط برای اظهارنظروطرح مباحث ازمجاری قانونی وعمومی موجود درنظام تاکید کرد؛ ازجمله درنظرگرفتن فرصت برای ابرازنظرات ازطریق رسانه ملی ، دادن مجوزبرای برگزاری مینینگ های آرام وقانونی درمکانهای مناسب و....
به نظرمی رسد اگرهمین چند امکان نیزبه صورت مسالمت آمیز و مدبرانه دراختیارگروه های معترض اجتماعی قرارمی گرفت ویا بگیرد به ضرس قاطع می توان مطمئن بود بسیاری از حوادث نامناسبی که دراین چند روزشاهد آن بوده ایم رخ نمی داد. این حوادث متاسفانه ازیک سوباعث کشته شدن تعدادی از هموطنان شد وازسوی دیگر زمینه سازی ایجاد خدشه درسطح اعتماد ملی را تسهیل کرد ، در حالی که ماجرا می توانست تبدیل به یک هم اندیشی وطرح دیدگاه ها ودرنهایت نیل به راهکارهایی قانونی شود . متاسفانه شاهدیم تقریبا هیچ گونه مجالی برای طرح ایرادات وابهامات معترضان وجود ندارد وبا رسانه های مکتوب به محض کوچکترین اظهارنظرتاثیرگذاربرخورد قهری شده و صداوسیما نیزبا رفتارهایی کاملا یک جانبه وحتی عدم پای بندی به اصل امانت داری مبادرت به تحریف سخنان معترضین وحتی برخی طرفداران کاندیداها که ازقشرارزشمند ونخبه جامعه هستند، می کند
برچسبها: امیر رضا خادم و حکایت درخواست بررسی مجدد از شورای نگهبان
ایلنا : مهندس میرحسین موسوی گفت: جامعه فعلی با جامعه 6 ماه پیش بسیار متفاوت است. هم اکنون با جامعهای جدید روبرو هستیم که باید قبل از هر کاری آن را بشناسیم.
مقامات امنیتی در ایران چهار عضو تیم ملی فوتبال را بدلیل استفاده از مچ بندهای سبز رنگ به نشانه همبستگی با تظاهر کنندگان مخالف دولت، از شرکت در مسابقات ممنوع کرده اند.
آنها این همبستگی را هفته پیش در جریان مسابقات مقدماتی جام جهانی در کره جنوبی نشان دادند.
یک روزنامه طرفدار دولت می گویند فوتبالیستها از تیم «بازنشسته» شده اند.
سبز، رنگ کمپین میر حسین موسوی کاندیدای ریاست جمهوری بود و به نمادی برای ابزار مخالفت در تظاهرات پس از انتخابات تبدیل شده است.
فوتبالیست های یاد شده علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، حسین کعبی و وحید هاشمیان هستند.
در نیمه اول مسابقه دست کم شش فوتبالیست مچ بند سبز به دست کرده بودند. به آنها گفته شد در نیمه دوم لباس شان را عوض کنند، با این حال برخی این هشدار را نادیده گرفتند. هنوز روشن نیست چه کسی این دستور را صادر کرد، اما فیفا بازیکنان را از نمایش شعارها یا ایراد بیانیه های سیاسی ممنوع می کند
برچسبها: چهار فوتبالیست ایران از شرکت در مسابقات منع شدند