سفارش تبلیغ
صبا ویژن

میرحسین موسوی با تبریک اعیاد پیش رو، هر یک از این فرصت‌ها را به عنوان نعمتی دانست که خداوند برای نهضت سبز قرار داده است تا از آن خوب استفاده کند.

به گزارش خبرنگار قلم نیوز، مهندس میرحسین موسوی در دیدار با اعضای تشکل‌های معلمان و فرهنگیان در انجمن اسلامی معلمان ایران با تبریک ماه شعبان و اعیاد این ماه، این فرصت‌ها را نعمتی برای نهضت سبزخواند تا از آن خوب استفاده کند و گفت: این مهم‌ترین مساله است که شبکه عظیم اجتماعی و سبزی که در سراسر کشور ایجاد شده است، اگر هوشیار باشد که هست، باید از تمام این مناسبت‌ها با استفاده از خلاقیت خود استفاده کند.
ادامه مطلب...

برچسب‌ها: میر حسین موسوی : آزادی کجاست ؟

تاریخ : پنج شنبه 88/5/8 | 12:52 عصر | نویسنده : | نظر

عباس عبدی در روزنامه اعتماد ملی چنین نوشته است: اتفاقات عجیب و منحصر به فرد رخ داده در هیات دولت را چگونه می‌توان تحلیل کرد و فهمید؟ چرا رئیس دولت در چهار سال گذشته با این حد از بحران مواجه نشده بود؟ چرا وقتی که با 6 میلیون رای دوم شد، قدرتمندتر از زمانی است که مدعی‌اند 24 میلیون رای آورده است؟ این اختلافات تا چه حد مهم و ریشه‌ای است؟ این یادداشت درصدد است که بخشی از دلایل بروز این مساله را بیان کند، اما پیش از آن باید اذعان کرد که ممکن است با روشن‌تر شدن ابعاد مساله بتوان دلایل دیگری را هم در توضیح این واقعه برشمرد. 

1ـ اگر فرض حکومت را بپذیریم که رئیس دولت در 22 خرداد، 24 میلیون رأی آورده است، به طور طبیعی باید چنین رأیی ناشی از وجود حمایتی جدی در بطن جامعه از رئیس دولت و سیاست‌های وی باشد، اگر این گزاره را بپذیریم، قطعا رئیس دولت به واسطه این رای و حمایت پس از انتخابات باید قوی‌تر و مقتدرتر شود و این قدرت در انتخاب همکاران و در تبعیت آنان از وی و در اجرای جدی‌تر سیاست‌هایش نمود خواهد یافت. اما ملاحظه می‌شود که نه تنها چنین نتیجه‌ای از این ادعا حاصل نشده است، بلکه برعکس قدرت رئیس دولت در انتخاب همکارانش و نیز در هماهنگی آنان با وی به شدت کاهش یافته است، به نحوی که در30 سال گذشته هیچ‌گاه شاهد این حد از بی‌انضباطی در برخوردها نبوده‌ایم. 

ممکن است گفته شود که برخوردکنندگان با رئیس دولت یا به آن گزاره اولیه اعتقاد ندارند، یا اتفاقات پس از انتخابات اعتقاد آنان را به این گزاره تغییر داده است. اما در هر حال باید این پرسش عادی از سوی حکومت پاسخ داده شود که اگر مردم چنین رأیی داده‌اند، چرا انعکاس آن را در ساخت سیاسی از طریق قدرتمند‌تر شدن فرد منتخب نمی‌بینند؟ اگر معترضان به نتیجه اعلام از یک سو به شرکت در انتخابات بی‌اعتماد شده‌اند، آیا باقیمانده افراد هم باید به نحو دیگری اعتماد خود را نسبت به مشارکت در انتخابات از دست دهند؟ در این صورت چه کسی برای شرکت درانتخابات می‌ماند؟ 

2ـ در تغییر معاون اول یک نکته از چشم ناظران مغفول ماند. معاون اول شخصیت سیاسی مهمی است، اما فردی که تغییر کرد، گویی که آب شد و رفت زیر زمین، و هیچ کس احوالش را نپرسید و خودش هم جایگاه سیاسی مناسبی نداشت که ابراز وجود کند، این واقعیت نشان داد که افراد حاضر در دولت فعلی، عمدتا فاقد بنیان‌های سیاسی لازم برای حضور پررنگ سیاسی هستند، در نتیجه تجربه کافی از تعاملات سیاسی ندارند، و به همین دلیل یا تابع محض و بی‌چون و چرای رئیس دولت بوده‌اند، یا در اولین فرصت با رئیس دولت دچار مجادله و برخورد می‌شده و در نهایت هم کنارگذاشته شده‌اند، نمونه روشن آن وزیر کشور اسبق است که نتوانست همکاری خود را با رئیس دولت ادامه دهد؟ چون تبعیت محض را نپذیرفت، مجبور به کشمکش بود که آن را هم نپذیرفت و عزل را پذیرفت.
 
خلاف گذشته شکافی عمیق میان سطح سیاسی هیات دولت فعلی و اعضای آن با سطح سیاسی بالای جامعه به وجود آمده که در سی سال گذشته سابقه نداشته است، منظور من این نیست که این افراد نسبت به قبلی‌ها بدترند با بهتر، اما یکی از مهمترین ویژگی‌های یک عنصر سیاسی، مدیریت اختلافات است که ظاهراً رئیس دولت و دوستانش هیچ تجربه‌ای در این زمینه ندارند. مشخصه‌ای که دولتهای قبلی بهتر داشتند.


3ـ نکته دیگری که نباید فراموش کرد، این است که تحقیر و توهین به دیگران ممکن است بلافاصله با پاسخی مواجه نشود، اما تحقیر همیشه اثر خود را در ذهن و روان فرد می‌گذارد و در موقع مناسب به بدترین شکل واکنش خود را نشان می‌دهد. طی این چهار سال همیشه اخباری از برخوردهای تحقیرآمیز با برخی از اعضای اجرایی شنیده و حتی دیده بودیم، که متأسفانه در همان موقع به هر دلیل پاسخ نمی‌دادند، اما در شرایط خاص کنونی تمامی این عقده‌ها و کینه‌ها یکجا گشوده ‌شده و بحران می‌آفرینند. به مساله اخیر آمریکا و حمله‌ای که اوباما به پلیس آمریکا کرد توجه کنید که پلیس آمریکا بلافاصله خواهان عذرخواهی شد، و در هر حال قضیه همین جا ختم خواهد شد، اما اگر پلیس جرأت آن را نداشت که درخواست عذرخواهی کند، و این اظهارات ادامه می‌یافت، در جای مناسب واکنش بسیار تندی از خود نشان می‌داد. 

4ـ برای اولین بار بود که رئیس دولت این طور صریح در نقد همکارانش سخن‌گفت که می‌خواهد تعدادی از آنان را عوض کند، طبیعی است که دیگران هم ساکت ننشینند، بویژه آنکه آنان هم در این سال‌ها دل پرخونی دارند و اکنون که پست و مقام‌ها به خطر می‌افتد، بهترین وقت برای واکنش نشان دادن است. اما یک چیز را در این میان نباید فراموش کرد، اتفاقات 45 روز گذشته تأثیر بسیار عمیقی در جناح‌بندی‌های داخلی ساختار سیاسی و تصور و ذهنیت آنان از قدرت داشته است و این تحولات آثار خود را به مرور نشان می‌دهد و اختلافات پیش آمده در هیات دولت اثرات ظاهری و اولیه این اختلافات است و آثار پنهان و عمیق آن به مرور روشن و بیان خواهد شد. نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که چه کسی، چه کسی را مردود می‌کند، رئیس دولت، وزرا را از کابینه اخراج می‌کند، یا وزرا وی را به حضور در این کابینه محکوم یا تبعید می‌کنند؟

منبع



برچسب‌ها: عباس عبدی: محکوم یا اخراج؟

تاریخ : دوشنبه 88/5/5 | 4:38 عصر | نویسنده : | نظر

‏بسم الله الرحمن الرحیم ‏  

‏ جناب مستطاب حجة الاسلام والمسلمین آقاى حاج شیخ مهدى کروبى دامت‏ ‏افاضاته
‏ ‏پس از سلام و تحیت و آرزوى موفقیت براى جنابعالى در راه خدمت به اسلام‏ ‏و مسلمین ، با کمال تأسف خبر توهین و مزاحمت براى جنابعالى و نیز‏ ‏حجة الاسلام والمسلمین آقاى حاج شیخ عبدالله نورى را دریافت کردم و‏ ‏بسیار متأثر شدم .
ادامه مطلب...

برچسب‌ها: پیام آیت الله العظمى منتظرى در اعتراض به توهین و مزاحمت برای حجج

تاریخ : یکشنبه 88/5/4 | 12:6 عصر | نویسنده : | نظر

پس از اتهام افکنی غیرمسئولانه مجتبی ذوالنوری
هنوز دیدن بچه های قدیمی بزرگترین نعمت است برای کسی مثل من. در جریان انتخابات گفتند بچه ها توی سپاه امام علی کنار بیمارستان ابوذر اهواز جمعند. پرسیدم سخنران کیست؟ گفتند حاج آقا ذوالنور. نمی دانم چرا عادت کرده ام این طور مواقع حافظه ام را مرور کنم تا نام کسی را که می شنوم، در آن دیروزهای سخت حادثه جستجو کنم. بچه ها می گویند یا حافظه تو از کار افتاده یا نسل عوض شده چون هرچه میگردی، چیزی از این سخنران های چند سال اخیر پیدا نمی کنی. ولی من باز هم می گردم. بچه ها می گویند با این زیر و رو کردن اسم ها و کارنامه ها، خودت را اذیت می کنی. ولی من عادت کرده ام چهره شیرمردان دیروز و مستمعین امروز را از جلو چشمم بگذرانم. این بار هم گشتم، نبود. ولی گفتم می آیم؛ برای دیدن بچه های قدیمی.

رفتم. چند نفر از بچه ها را دیدم و بغلشان کردم. هم آن یکی را که پولدار بود و هم آن دیگری را که دنبال 600 هزار تومان پول دستی می گشت. یک گوشم هم به سخنران بود که فریاد می زد برای انتخابات و اینکه فقط فلانی باید رأی بیاورد وگرنه اسلام در خطر است. فریاد، فریاد، فریاد. لابلای صحبت هایش بود یا در پایانش، جمله ای گفت که مرا آتش زد؛ "اگر بچه های جنگ بخواهند به خاطر سابقه درخشان فرماندهی جنگ به ... رأی بدهند، از رأی فلانی کم می شود این خطرناک است". دنیا دور سرم چرخید.

سخنران همچنان فریاد می زد. فریاد، فریاد، فریاد. به دیروزها پرتاب شدم. غواصهای 17 ساله در تاریکی شب به رودخانه زده بودند. توی نیزارها دشمن به هر سایه ای، به هر تکانی شلیک می کرد. گلوله ای تن غواص را اگر می شکافت، حتی برای کمک خواستن از خودی ها فریاد نمی زد. خودش به دست خودش دهانش را پر از گل و لای و لجن می کرد؛ مبادا ناخواسته صدایی از گلویش خارج شود. مبادا جان بچه ها به خطر بیافتد. مبادا دشمن ردمان را بگیرد.

در دلم گفتم: مجتبی جان! کجا بودی که شیرمردان 17 ساله تیر می خوردند و فریاد نمی زدند. حالا تو تیر منافع سیاسی و جناحی ات را می اندازی و پشتش فریاد هم می زنی؟! فریاد نشان مردی نیست. آن هم در همایش هایی که حاضرانش نه برای شنیدن صحبت های دنیایی اهل سیاست و حزب بازی بلکه برای دیدن بچه های قدیمی آمده اند. درست است که نسل عوض شده ولی با خودت فکر کن اگر حتی یکی از آن "غواص های اروند عرفان و معرفت" در مجلس تو حضور داشته باشد، با فریادهای تو یاد چه چیز می افتد؟ مطمئناً یاد آن غواص شهید نمی افتد.

منبع



برچسب‌ها: مجتبی جان! کجا بودی که تیرخورده حتی فریاد نمیکرد؟

تاریخ : یکشنبه 88/5/4 | 11:29 صبح | نویسنده : | نظر

دیروز رفته بودم سالن اجلاس سران که محل برگزاری مسابقات بین الملی قرآن است.

فضای زیبا و روحانی بسیار دلنشینی داشت.

از کشور های مسلمان جوانان بسیاری آمده بودند و در حال رقابت قرآنی با یکدیگر بودند.

در حاشیه این رقابتها مثل بسیاری جاها که می روم ، دعوت شدم تا برای مصاحبه تلویزیونی در خصوص این رقابت ها بروم بیرون از سالن اصلی.گفتم چند دقیقه دیگر می آیم.

 ادامه مطلب...

برچسب‌ها: رسانه ملی...

تاریخ : یکشنبه 88/5/4 | 11:15 صبح | نویسنده : | نظر

سید محمد خاتمی با تاکید بر اینکه به صلاح نظام است که پیشنهاد همه پرسی پذیرفته شود، تصریح کرد: «در صورت نپذیرفتن این پیشنهاد، عملاً دیگر راهکارهای قانونی هم به روی مردم بسته شده و شرایطی به وجود می آید که به صلاح نظام نیست.»

ادامه مطلب...

برچسب‌ها: خاتمی: طوری جلوه می دهند که انگار من یا مهندس موسوی ضدانقلاب هست

تاریخ : شنبه 88/5/3 | 4:59 عصر | نویسنده : | نظر

احترام السادات نواب صفوی (مادر زهرا رهنورد) در نامه‌ای به مقام معظم رهبری آزادی زندانیان بیگناه و فرزندش که در وقایع اخیر بازداشت‌شده‌اند را خواستار شد.

،متن نامه احترام السادات نواب صفوی به این شرح است:

ادامه مطلب...

برچسب‌ها: نامه‌ مادر زهرا رهنورد به مقام معظم رهبری

تاریخ : شنبه 88/5/3 | 4:48 عصر | نویسنده : | نظر
عماد افروغ:‌درخصوص مساله «خروج جامعه ایران از بحران های فعلی» که از حدود یک ماه پیش و با شکل گیری اعتراضات عمومی در قبال نتایج اعلام شده انتخابات ریاست جمهور اخیر آغاز شده، تاکنون دو راهکار قابل تامل ارائه شده است.
یکی از این دو راهکار متعلق به هاشمی رفسنجانی است که در مراسم نمازجمعه این هفته تهران مطرح شد و دیگری پیشنهادی است که خاتمی در دیدار با جمعی از خانواده های بازداشت شدگان اخیر در محل دفتر مجمع روحانیون مبارز بیان کرد.
تاریخ : چهارشنبه 88/4/31 | 6:10 عصر | نویسنده : | نظر

 واکنش غلامحسین الهام به مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام، غیرمترقبه نبود زیرا او یکی ازمخاطبان - و شاید از اهداف اصلی - مصوبه اخیر است. همچنین او سخنگویی دولتی را به عهده دارد که تاکنون از فرصت عضویت همزمان دو نفر در شورای نگهبان و کابینه، بهره‌برداری حداکثری کرده است. اما اظهارنظر اخیر او بایستی از زوایای گوناگون مورد توجه قرار گیرد. الهام ادعا کرده است: «ظاهراً الان مصلحت این است که به قانون اساسی عمل نشود و مصوبات مجمع خلاف قانون اساسی ابلاغ می‌شود که البته در مواردی این اختیارات در اختیار مجمع است. ما هرآنچه قانون شود به آن عمل می‌کنیم».

ادامه مطلب...

برچسب‌ها: از مردم کمک بگیرید!

تاریخ : چهارشنبه 88/4/31 | 10:9 صبح | نویسنده : | نظر

بعد از مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری، شبکه خبر این بار با تعریف تازه‌ای از ‌مناظره وارد میدان شده و در برنامه‌ای با عنوان <45 دقیقه> تلاش می‌کند تا ضمن بحث و بررسی ‌درباره مسائل مربوط به کابینه، شرایطی را فراهم کند تا مجریان نیز در بحث‌ها مداخله و هر دو طرف را ‌در چارچوب بحث نگه دارند تا شرایط یک مناظره استاندارد که در آن مجری نیز دارای نگاه و موضع است ‌به وجود بیاید. ‌تابناک نوشت:‌ ‌اردشیر زابلی‌زاده مدیر شبکه خبر با‌‌‌اعلام این مطلب به خبرنگار ما درباره مباحثی که این روزها در ‌برنامه 45 دقیقه این شبکه در خصوص تعیین وزرای کابینه دولت دهم مطرح می‌شود، گفت: برنامه 45‌‌دقیقه از برنامه‌های پرطرفدار شبکه خبر است که توسط مجریانی مانند مراد عنادی و حسن سلطانی ‌اجرا می‌شود. پخش این برنامه از چهارشنبه هفته گذشته آغاز و تاکنون 6‌‌قسمت از آن پخش شده ‌است. ‌ زابلی‌زاده با اشاره به پخش این برنامه از ساعت 20:45 گفت: استقبال مخاطبان از این برنامه سبب ‌شده تا زمان پخش آن گاهی به یک ساعت و 45دقیقه نیز افزایش پیدا کند. ‌میهمانان برنامه نیز اغلب از نمایندگان مجلس و از هر دو جناح اکثریت و اقلیت هستند

 

منبع



برچسب‌ها: دور تازه مناظره‌های تلویزیونی برای نقد دولت

تاریخ : چهارشنبه 88/4/31 | 9:26 صبح | نویسنده : | نظر
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >